ژاپن به دنبال فرود یک کاوشگر بدون سرنشین در ماه تا سال 2019 است.
ساخت و توسعه این کاوشگر قرار است در سال آینده شروع شود و ژاپن امیدوار است بتواند بعد از آمریکا، روسیه و چین، چهارمین کشور در فرود بدون سرنشین در ماه باشد.
چین سومین کشور درجهان است که در سال 2013 یک کاوشگر بدون سرنشین را درماه فرود آورد، این در حالی بود که این ماموریت به سادگی فرود یک فضاپیما نبود و ژاپن کمی دیر به این رقابت رسید.
فرود کاوشگر ژاپنی در ماه با استفاده از فناوری جدید صورت میپذیرد و این کاوشگر را قادر میسازد تا در 100 متری هدف اولیه خود فرود بیاید.
ژاپن در توسعه این کاوشگر، از فناوریهای جدید مانند سیستم تشخیص چهره استفاده خواهد کرد که سطح ماه را به منظور کمک به ایجاد تنظیمات مناسب برای مسیر کاوشگر، مشاهده میکند.
نشان دادن چنین دقت زیادی، جایگاه ژاپن را در مجمع فضایی بینالمللی ارتقا خواهد داد و میتواند به تلاشهای فضایی دیگر که به تنهایی یا با همکاری کشورهای دیگر صورت میگیرد، منجر شود.
آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن در حال حاضر با دیگر سازمانهای فضایی بر روی ایستگاه فضایی بینالمللی کار میکنند و فضانوردان در آنجا در ساخت ایستگاه و نگهداری از آزمایشگاه فضایی ژاپن ، به نام کیبو با یکدیگر همکاری میکنند.
.: Weblog Themes By Pichak :.